pregătirea meselor
Prezentare generală
Lucrări: | 42 lucrari in 42 publicatii in 2 limbi |
---|
Titlurile
Alimentaţia raţională şi sănătatea
de:
Mincu, Iulian; Marinescu, Elena
(Text tipărit)
Bucătarul se dezbracă... de secrete
de:
Oliver, Jamie
(Text tipărit)
Carte de bucate pentru toate gusturile
de:
Trişcă Ganea, Ecaterina; Păun, Mariana
(Text tipărit)
Carte de bucate
de:
Podoleanu, Liliana; Luca, Thea
(Text tipărit)
Carte de bucate
de:
Podoleanu, Liliana; Podoleanu, Emilia; Popescu, Mihail
(Text tipărit)
Carte de dulciuri
de:
Teişanu, Ecaterina
(Text tipărit)
Cartea lucrătorului din industria produselor făinoase: tehnologie şi reşete pentru produse de panificaţie, patiserie, plăcintărie şi zaharoase, biscuiţi, napolitane şi paste făinoase
de:
Zaharia, Traian
(Text tipărit)
Condimente şi sosuri dietetice
de:
Şerbănescu-Berar, Ileana
(Text tipărit)
Dieta Montignac
de:
Montignac, Michel
(Text tipărit)
Dieta Montignac pentru femei
de:
Montignac, Michel
(Text tipărit)
Subiecte
dietă
gastronomie
reţete culinare
album
diabet
alimentaţie raţională
bucătărie
boli renale
principii ale nutriţiei
produse culinare
mâncăruri
maniere elegante
produse de patiserie
ciuperci comestibile
plante aromate
arome
Montignac, dietă
industria băuturilor
gospodărie
produse lactate
produse vegetale
reţete culinare medicale