dietă
Prezentare generală
Lucrări: | 144 lucrari in 144 publicatii in 3 limbi |
---|
Titlurile
4 grupe sanguine, 4 diete: Alimentaţia adecvată celor 4 grupe sanguine
de:
D'Adamo, Peter; Whitney, Catherine
(Text tipărit)
Agenda dietetică
de:
Şerbănescu-Berar, Ileana
(Text tipărit)
Ajutor în lupta cu kilogramele
de:
Roşca, Roberta; Roşca, Dan
(Text tipărit)
Alimentaţia copilului sănătos şi bolnav: alimente, regimuri şi preparate dietetice
de:
Petrescu-Coman, Vasile; Păun, Florica
(Text tipărit)
Alimentaţia copilului sănătos şi bolnav: alimente şi regimuri
de:
Petrescu-Coman, Vasile; Păun, Florica
(Text tipărit)
Alimentaţia omului bolnav (Dietoterapie)
de:
Mincu, Iulian
(Text tipărit)
Alimentaţia raţionala a femeii în perioada maternităţii şi importanţa ei pentru sănătatea mamei şi copilului
de:
Gonţea, Iancu
(Text tipărit)
Alimentaţia raţională
de:
Diaconescu, Mircea
(Text tipărit)
Alimentaţia raţională a omului sănătos
de:
Mincu, Iulian
(Text tipărit)
Alimentaţia raţională a omului sănătos şi bolnav
de:
Mincu, Iulian; Boboia, Dorina
(Text tipărit)
Subiecte
România
psihologie
sociologie
demografie
cosmetică
medicină
femeie
gastronomie
reţete culinare
artă culinară
boli cardiovasculare
fiziopatologie
industrie alimentară
patologie medicală
agricultură
alimentaţie
diabet
vegetarianism
graviditate
alimentaţie raţională
pregătirea meselor
controlul alimentelor
boli hepatice
ficat
terapie nemedicală
adventişti
principii ale nutriţiei
terapeutică
vitamine
bătrâneţe
control de calitate
enzime
citologie
substanţe vegetale
dulciuri
cancer
boli gastrointestinale
boli gastrice
ulcer
boli digestive
stomac
mâncăruri
imaginaţie
plante de câmp
nutriţie
inimă
obezitate
spitale
colesterol
grăsimi alimentare
temperament
plante aromate
arome
fructe
controlul alimentaţiei
boli de nutriţie
hepatită
procedee terapeutice
Montignac, dietă
alimente
fitoterapie
bioterapie
obiceiuri legate de masă
igienă alimentară
dietoterapie
căi biliare
bioenergie
sare alimentară
igiena locuinţei