- Tehnologia preparatelor de bucătărie şi sortimentul băuturilor: manual pentru liceele de alimentaţie publică, clasa a XI-a
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
Autor: Chirvăsuţă, Ana Autor alternativ: Grigoriu, Victoria Responsabilitate: Ana Chivăsuţă, Victoria Grigoriu Editura: Editura Didactică şi Pedagogică Locul publicării: Bucureşti Anul Ediției: 1977 Descriere: 420 p. Limba: Română Subiect: industria băuturilor Subiect: produse de patiserie Subiect: artă culinară Clasificare: 641(075) Clasificare: 664.68(075) Clasificare: 663(075)
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
![]() | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | ||
132296
|
T - Sala de lectură
|
Împrumut
|
*Carte tipărită
|
641 / C
|
2.Carte nouă
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică