gastronomie
|
LDR | 00054nx j22000373 45 | |
---|---|---|
001 | 136373 | |
250 | $a gastronomie |
Lucrări:
138 lucrari in 115 publicatii in 3 limbi
Bucate alese de prin ţară culese
de:
Becsek, Gaby
(Text tipărit)
1800 reţete culinare practice
de:
Olexiuc, Nicolae; Olexiuc, Iulia
(Text tipărit)
Album literar gastronomic
de:
(Text tipărit)
The best of german cooking ; The best of scandinavian cooking
de:
Hilton, Henrietta; London, Kerstin Simon
(Text tipărit)
250 prăjituri de casă
de:
Geormăneanu, Florica
(Text tipărit)
Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti
de:
Roman, Radu Anton
(Text tipărit)
250 de reţete din arta culinară chinezească
de:
Dorobanţu, Eufrosina; Dorobanţu, Ion
(Text tipărit)
Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti
de:
Roman, Radu Anton
(Text tipărit)
101 reţete chinezeşti adaptate la bucătăria românească
de:
Alexandru, Alice; Vlase, Ivona
(Text tipărit)
Blech Kuchen: Klassiker und verführerisch Neues
de:
Bangert, Elisabeth
(Text tipărit)
Subiecte
dietă
povestire
România
China
gastronomie
reţete culinare
artă culinară
prăjitură
album
pregătirea meselor
produse din carne
obiceiuri
Paşti
Asia
principii ale nutriţiei
vânat
băuturi răcoritoare
legume
dulciuri
cartof
ciuperci comestibile
plante aromate
fructe
îngheţată
literatură
zahăr
obiceiuri legate de masă
dovleac
mâncăruri naţionale
sucuri de fructe
alimente vegetale
peşte