gastronomie
Prezentare generală
Lucrări: | 115 lucrari in 115 publicatii in 3 limbi |
---|
Titlurile
Preparate de cofetărie şi patiserie în casă
de:
Pârjol-Săvulescu, Liana; Pârjol-Săvulescu, Denisa
(Text tipărit)
Reţete culinare pentru toţi
de:
Cristea Şoimu, Maria
(Text tipărit)
Reţetele lui Colea: carte de bucate
de:
Olexiuc, Nicolae
(Text tipărit)
Savory romanian and choice wines
de:
(Text tipărit)
Secretele bucătăriei orientale
de:
Bădicuţ, Ilie; Drondoe, Stelian
(Text tipărit)
Sfaturi culinare pentru începători şi începătoare
de:
Burculeţ, Dan
(Text tipărit)
Speziell für Berufstätige: Italienische Trennkost: Neue Rezepte für Pasta & Co. nach der Jahreszeiten-Trennkost von Dr.Hay
de:
Knophius, Heike
(Text tipărit)
Steps towards the sacred: from the etnology of romanian foods habits
de:
Văduva, Ofelia
(Text tipărit)
Sucuri de fructe şi băuturi răcoritoare preparate în casă
de:
Jurubiţă, Jean
(Text tipărit)
Suppen
de:
Graupe, Friedrich
(Text tipărit)
Subiecte
dietă
povestire
România
China
reţete culinare
artă culinară
prăjitură
album
pregătirea meselor
produse din carne
obiceiuri
Paşti
Asia
principii ale nutriţiei
vânat
băuturi răcoritoare
legume
dulciuri
cartof
ciuperci comestibile
plante aromate
fructe
îngheţată
literatură
zahăr
obiceiuri legate de masă
dovleac
mâncăruri naţionale
sucuri de fructe
alimente vegetale
peşte