dietă
Prezentare generală
Lucrări: | 144 lucrari in 144 publicatii in 3 limbi |
---|
Titlurile
Mănânc, slăbesc şi mă menţin cu dieta Montignac
de:
Montignac, Michel
(Text tipărit)
Metode moderne privind îmbogăţirea valorii nutritive a produselor alimentare
de:
Segal, Brad; Segal, Rodica; Costin, Gheorghe
(Text tipărit)
Noua dietă revoluţionară Atkins: complet actualizată
de:
Atkins, Robert C.
(Text tipărit)
Nutriţie şi dietoterapie
de:
Petrescu, Mircea; Suţianu, Aurora
(Text tipărit)
O prescripţie dietetică: meniurile bolnavului
de:
Demole, Michel; Brechbuehler-Mutrux, A.; Voegelin, Fanny
(Text tipărit)
O terapie naturală eficientă pentru tratarea cancerului şi a altor boli grave
de:
Gerson, Max
(Text tipărit)
Orientări actuale în nutriţie
de:
(Text tipărit)
"Poftă bună copii": Îndreptar practic de alimentaţie a copiilor sănătoşi şi bolnavi
de:
Ricman, Maria; Teodoru, Olimpia
(Text tipărit)
Practica alimentaţiei curative
de:
Sdrobici, Dan; Klimpel, Hilde
(Text tipărit)
Produsele alimentare şi inocuitarea lor
de:
Banu, Constantin; Vasu, Sabin-Sorin; Preda, Nicolae
(Text tipărit)
Subiecte
România
psihologie
sociologie
demografie
cosmetică
medicină
femeie
gastronomie
reţete culinare
artă culinară
boli cardiovasculare
fiziopatologie
industrie alimentară
patologie medicală
agricultură
alimentaţie
diabet
vegetarianism
graviditate
alimentaţie raţională
pregătirea meselor
controlul alimentelor
boli hepatice
ficat
terapie nemedicală
adventişti
principii ale nutriţiei
terapeutică
vitamine
bătrâneţe
control de calitate
enzime
citologie
substanţe vegetale
dulciuri
cancer
boli gastrointestinale
boli gastrice
ulcer
boli digestive
stomac
mâncăruri
imaginaţie
plante de câmp
nutriţie
inimă
obezitate
spitale
colesterol
grăsimi alimentare
temperament
plante aromate
arome
fructe
controlul alimentaţiei
boli de nutriţie
hepatită
procedee terapeutice
Montignac, dietă
alimente
fitoterapie
bioterapie
obiceiuri legate de masă
igienă alimentară
dietoterapie
căi biliare
bioenergie
sare alimentară
igiena locuinţei