principii ale nutriţiei
Prezentare generală
Lucrări: | 27 lucrari in 27 publicatii in 3 limbi |
---|
Titlurile
Bazele alimentaţiei dietetice
de:
Pevzner, M.I.
(Text tipărit)
Dieta Montignac
de:
Montignac, Michel
(Text tipărit)
Enciclopedia alimentelor
de:
(Text tipărit)
Eşti ceea ce mănânci
de:
McKeith, Gillian
(Text tipărit)
Ghid de nutriţie şi de alimentaţie în pediatrie
de:
Vasiliu, Gabriel; Geormăneanu, Mircea
(Text tipărit)
Ghidul alimentelor sănătoase
de:
Van Straten, Michael
(Text tipărit)
Ghidul alimentelor sănătoase DUP_1
de:
Van Straten, Michael
(Text tipărit)
Ghidul caloriilor, carbohidraţilor şi colesterolului: elemente nutriţionale şi valori pentru sute de alimente de zi cu zi
de:
Schueneman, Martha
(Text tipărit)
Indicele glicemic: concept-cheie în dieta Montignac
de:
Montignac, Michel
(Text tipărit)
Introductory Nutrition and Diet Therapy
de:
Eschleman, Marian Maltese
(Text tipărit)
Subiecte
dietă
medicină
gastronomie
reţete culinare
artă culinară
exerciţiu fizic
pediatrie
toxicologie
industrie alimentară
alimentaţie raţională
pregătirea meselor
terapie nemedicală
boli renale
substanţe vegetale
nutriţie
controlul alimentaţiei
viaţă sănătoasă
Montignac, dietă
alimente
zahăr
glucide
metabolismul carbohidraţilor
glucoză
indice glicemic
igienă alimentară
sare alimentară