produse din carne
Prezentare generală
Lucrări: | 18 lucrari in 18 publicatii in 1 limbi |
---|
Titlurile
18 records Page 1 of 2
- 1
- 2
Aprecierea calităţii animalelor pentru carne
de:
Popescu-Băran, Mircea
(Text tipărit)
Aprecierea calităţii animalelor pentru carne
de:
Popescu-Băran, Mircea
(Text tipărit)
Biochimia cărnii şi a subproduselor
de:
Moţoc, Dumitru; Banu, C.
(Text tipărit)
Controlul sanitar-veterinar în întreprinderile pentru industrializarea cărnii-abatoare
de:
Eladi, Anatolie; Crăiţă, Mihai
(Text tipărit)
Dezvoltarea producţiei de carne de taurine în Marea Britanie
de:
Jurubescu, Vasile
(Text tipărit)
Economia şi organizarea producţiei de carne de taurine
de:
David, Nicolae; Dinu, Ion (zooteh.)
(Text tipărit)
Exploatarea şi întreţinerea utilajelor din industria cărnii
de:
Stancu, M.; Moldovan, Maria
(Text tipărit)
Îndrumător în tehnologia produselor din carne
de:
Banu, Constantin; Dănicel, Gheorghe; Oprea, Alexandru (ing.)
(Text tipărit)
Îndrumător pentru medicii veterinari din unităţile de prelucrare şi industrializare a cărnii
de:
Eladi, Anatolie; Crăiţă, Mihai
(Text tipărit)
Producţia de carne şi îmbunătăţirea ei
de:
Raicu, Emil; Popovici, D. (biol.); Marinescu, Al.
(Text tipărit)