controlul alimentelor
Prezentare generală
Lucrări: | 11 lucrari in 11 publicatii in 1 limbi |
---|
Titlurile
11 records Page 1 of 2
- 1
- 2
Analiza chimică a substanţelor străine din alimente
de:
Dumitrescu, H.; Isvoranu, Z.
(Text tipărit)
Calitatea carcasei şi a cărnii conform normelor europene
de:
Roibu, Consuela
(Text tipărit)
Chimia şi analiza alimentelor, băuturilor şi condimentelor
de:
Ghimicescu, George
(Text tipărit)
Compendiu de igienă alimentară
de:
Bănăţeanu, Ion Anton
(Text tipărit)
Controlul alimentelor
de:
Gonţea, Iancu
(Text tipărit)
Controlul sanitar veterinar al produselor de origine animală
de:
Popa, Gavrilă; Stănescu, Vasile
(Text tipărit)
Estimarea stării igienice a alimentelor
de:
Bărduţă, Zenovia; Cocora, Despina; Andrei, Mirela
(Text tipărit)
Metode de determinare a reziduurilor de pesticide din produse alimentare
de:
Hura, Carmen
(Text tipărit)
Metode şi tehnici de control ale produselor alimentare şi de alimentaţie publică
de:
Dimitriu, Constantin
(Text tipărit)
Siguranţa alimentelor: riscuri şi beneficii
de:
Savu, Constantin; Georgescu, Narcisa
(Text tipărit)