Consorțiul ANELIS
Catalogul conține  129354  titluri și  376359 exemplare

conservare industrială a alimentelor

Prezentare generală
Lucrări: 23 lucrari in 23 publicatii in 1 limbi
Titlurile
Agendă pentru industria laptelui de: Chintescu, George; Pătraşcu, Constantin (Text tipărit)
Biochimia cărnii şi a subproduselor de: Moţoc, Dumitru; Banu, C. (Text tipărit)
Caracteristici termofizice ale produselor alimentare de: Iliescu, Gheorghe M.; Vasile, Cornelia (Text tipărit)
Ce se face din sare de: Lupan, Ştefan (Text tipărit)
Conservarea alimentelor prin frig de: Nicolescu, Lidia; Mădularu, Dumitru (Text tipărit)
Conservarea prin frig a produselor alimentare de origine animală de: Rădulescu-Calafat, Gheorghe (Text tipărit)
Îndrumător în tehnologia produselor din carne de: Banu, Constantin; Dănicel, Gheorghe; Oprea, Alexandru (ing.) (Text tipărit)
Îndrumător pentru industria conservelor vegetale de: Opriş, Ştefan (Text tipărit)
Vă rugăm să schimbaţi parola