conservare industrială a alimentelor
Prezentare generală
Lucrări: | 23 lucrari in 23 publicatii in 1 limbi |
---|
Titlurile
Agendă pentru industria laptelui
de:
Chintescu, George; Pătraşcu, Constantin
(Text tipărit)
Biochimia cărnii şi a subproduselor
de:
Moţoc, Dumitru; Banu, C.
(Text tipărit)
Caracteristici termofizice ale produselor alimentare
de:
Iliescu, Gheorghe M.; Vasile, Cornelia
(Text tipărit)
Ce se face din sare
de:
Lupan, Ştefan
(Text tipărit)
Conservarea alimentelor prin frig
de:
Nicolescu, Lidia; Mădularu, Dumitru
(Text tipărit)
Conservarea prin frig a produselor alimentare de origine animală
de:
Rădulescu-Calafat, Gheorghe
(Text tipărit)
Cultura mazării şi producerea conservelor de mazăre
de:
Bereşiu, Ileana
(Text tipărit)
Curs de tehnologia conservării fructelor şi legumelor
de:
Brad, Segal
(Text tipărit)
Îndrumător în tehnologia produselor din carne
de:
Banu, Constantin; Dănicel, Gheorghe; Oprea, Alexandru (ing.)
(Text tipărit)
Îndrumător pentru industria conservelor vegetale
de:
Opriş, Ştefan
(Text tipărit)