artă culinară
Prezentare generală
Lucrări: | 141 lucrari in 141 publicatii in 4 limbi |
---|
Titlurile
200 reţete cercate de bucate, prăjituri şi alte trebi gospodăreşti
de:
Kogălniceanu, Mihail; Negruzzi, Costache (Constantin)
(Text tipărit)
1000 de reţete culinare pentru tinerele gospodine
de:
Ibrian, Elena
(Text tipărit)
Alimente şi preparate culinare din bucătăria românească şi internaţională: dicţionar român-englez-german-francez-italian
de:
Gal, Ana Maria
(Text tipărit)
Arome estivale pentru iarnă
de:
(Text tipărit)
Arta completă a gătitului: 1000 de tehnici şi reţete
de:
(Text tipărit)
Arta culinară: o mică enciclopedie practică
de:
Comnea-Seniatinschi, Georgeta; Gheorghe, Gabriel; Gheorghe, Magdalena
(Text tipărit)
Băuturi şi preparate din miere
de:
Teodorescu, Maria
(Text tipărit)
Bucătăria chinezească
de:
(Text tipărit)
Bucătăria de la A-Z
de:
Işoveanu, Alexandru
(Text tipărit)
Bucătăria din Transilvania
de:
Oprean, Lucreţia
(Text tipărit)
Subiecte
dietă
antologie
România
gastronomie
reţete culinare
copii
conservare casnică
conservare industrială a alimentelor
vin
vânătoare
terapie nemedicală
bucătărie
Turcia
principii ale nutriţiei
lichior
produse culinare
cancer
produse de patiserie
ciuperci
conservarea fructelor
conservarea alimentelor
ciuperci comestibile
congelare
conservare casnică a alimentelor
produse ale animalelor
legumicultură
industria băuturilor
prelucrarea cărnii
produse de brutărie
suc de fructe
desert
alimente vegetale
produse din ouă
produse de peşte
salată