Consorțiul ANELIS
Catalogul conține  129354  titluri și  376359 exemplare

  • Arta completă a gătitului: 1000 de tehnici şi reţete
  • Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic
    Ilustrator: Barberousse, Michel
    Autor secundar: Lagorce, Stéphane
    Autor secundar: Girard, Sylvia
    Responsabilitate: sub îndrumarea Sylviei Girard
    Responsabilitate secundară: text Stéphane Lagorce
    fotografii Michel Barberouse
    traducere de Angela Delibaşa
    Editura: Aquila'93
    Locul publicării: Oradea
    Anul Ediției: 2007
    ISBN: 978-973-714-187-3
    Descriere: 719 p.: il.color.
    Limba: Română
    Subiect: artă culinară
    Clasificare: 641.5(083.12)
Unităţi
Evaluări
Exportă
Filiala de unde se ridică
Vă rugăm să schimbaţi parola