- Arta completă a gătitului: 1000 de tehnici şi reţete
-
Tipul înregistrării: Text tipărit: monografic Ilustrator: Barberousse, Michel Autor secundar: Lagorce, Stéphane Autor secundar: Girard, Sylvia Responsabilitate: sub îndrumarea Sylviei Girard Responsabilitate secundară: text Stéphane Lagorce
fotografii Michel Barberouse
traducere de Angela DelibaşaEditura: Aquila'93 Locul publicării: Oradea Anul Ediției: 2007 ISBN: 978-973-714-187-3 Descriere: 719 p.: il.color. Limba: Română Subiect: artă culinară Clasificare: 641.5(083.12)
Unităţi
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Număr inventar | Nume localizare | Clasă unitate | Tip material | Cota | Clasă utilizare | Situaţie împrumut | Rezervări | Număr Volum | Note | Fişiere ataşate | ||
478162
|
T - Sala de lectură
|
Împrumut
|
*Carte tipărită
|
641 / A
|
2.Carte nouă
|
La raft
|
0
|
|
- 1 înregistrări • Pagini 1 •
- 1
Evaluări
- Adaugă un comentariu şi faci cunoscută opinia ta!
Exportă
Filiala de unde se ridică