dietă
Prezentare generală
Lucrări: | 144 lucrari in 144 publicatii in 3 limbi |
---|
Titlurile
Alimentaţia raţională: necesităţi nutritive în anumite stări fiziologice şi patologice
de:
Ghircoiaşiu, Maria; Pogăceanu, Viorica
(Text tipărit)
Alimentaţia raţională şi sănătatea
de:
Mincu, Iulian; Marinescu, Elena
(Text tipărit)
Alimentaţia şi efortul fizic: Tradiţie şi actualitate
de:
Dumitrescu, Constantin P.
(Text tipărit)
Alimentaţie inteligentă
de:
Rădulescu, Emil
(Text tipărit)
Armonia din farfurie: totul despre alimentaţia sănătoasă a femeii
de:
Wolinski, Maryse; Chevallier, Laurent
(Text tipărit)
Arta de a slăbi: recomandări
de:
Leş, Lucia
(Text tipărit)
Bazele alimentaţiei
de:
Gonţea, Iancu
(Text tipărit)
Bazele alimentaţiei dietetice
de:
Pevzner, M.I.
(Text tipărit)
Bazele practicii alimentaţiei dietetice profilactice şi curative
de:
Dumitrescu, Constantin (dr.)
(Text tipărit)
Biblia alimentelor: hrana ca medicament-un miracol la îndemâna oricui
de:
Mindell, Earl
(Text tipărit)
Subiecte
România
psihologie
sociologie
demografie
cosmetică
medicină
femeie
gastronomie
reţete culinare
artă culinară
boli cardiovasculare
fiziopatologie
industrie alimentară
patologie medicală
agricultură
alimentaţie
diabet
vegetarianism
graviditate
alimentaţie raţională
pregătirea meselor
controlul alimentelor
boli hepatice
ficat
terapie nemedicală
adventişti
principii ale nutriţiei
terapeutică
vitamine
bătrâneţe
control de calitate
enzime
citologie
substanţe vegetale
dulciuri
cancer
boli gastrointestinale
boli gastrice
ulcer
boli digestive
stomac
mâncăruri
imaginaţie
plante de câmp
nutriţie
inimă
obezitate
spitale
colesterol
grăsimi alimentare
temperament
plante aromate
arome
fructe
controlul alimentaţiei
boli de nutriţie
hepatită
procedee terapeutice
Montignac, dietă
alimente
fitoterapie
bioterapie
obiceiuri legate de masă
igienă alimentară
dietoterapie
căi biliare
bioenergie
sare alimentară
igiena locuinţei