artă culinară
Prezentare generală
Lucrări: | 141 lucrari in 141 publicatii in 4 limbi |
---|
Titlurile
Îndrumări practice pentru gospodine
de:
Herovanu, Elena
(Text tipărit)
Îndrumări practice pentru tinerele gospodine
de:
Herovanu, Elena
(Text tipărit)
Kochbuch: 11 Auflage: 270-295 Tausend
de:
Liess, Martha
(Text tipărit)
Mâncăruri şi dulciuri de post
de:
Coman, Garoafa
(Text tipărit)
Mâncăruri şi preparate de post
de:
(Text tipărit)
Minuturi alimentare şi alte reţete culinare
de:
Oprean, Lucreţia
(Text tipărit)
The Natural Foods: cookbook
de:
Trum Hunter, Beatrice
(Text tipărit)
O lume într-o carte de bucate: manuscris din epoca brâncovenească
de:
(Text tipărit)
Pâinea de casă şi preparatele din aluat
de:
Ardeleanu, Maria
(Text tipărit)
Pe urmele renumitei bucătării româneşti
de:
Ciobanu, Nadejda; Brote, Veronica
(Text tipărit)
Subiecte
dietă
antologie
România
gastronomie
reţete culinare
copii
conservare casnică
conservare industrială a alimentelor
vin
vânătoare
terapie nemedicală
bucătărie
Turcia
principii ale nutriţiei
lichior
produse culinare
cancer
produse de patiserie
ciuperci
conservarea fructelor
conservarea alimentelor
ciuperci comestibile
congelare
conservare casnică a alimentelor
produse ale animalelor
legumicultură
industria băuturilor
prelucrarea cărnii
produse de brutărie
suc de fructe
desert
alimente vegetale
produse din ouă
produse de peşte
salată