artă culinară
Prezentare generală
Lucrări: | 141 lucrari in 141 publicatii in 4 limbi |
---|
Titlurile
Carte de bucate
de:
Sevastos, Mihail
(Text tipărit)
Carte de dulciuri
de:
Teişanu, Ecaterina
(Text tipărit)
Carte de dulciuri
de:
Teişanu, Ecaterina
(Text tipărit)
Cartea cofetarului: produse din aluat
de:
Kenghis, R. P.
(Text tipărit)
Cartea gospodinei
de:
(Text tipărit)
Cartea verde: Cum să trăim sănătos şi ieftin
de:
White, W.G.
(Text tipărit)
Ciuperci: specii şi gastronomia restaurantului "Il Milanese"
de:
Coman, Valentin
(Text tipărit)
Ciuperci şi preparate culinare cu ciuperci
de:
Tudor, Ioana
(Text tipărit)
Ciupercile în industria alimentară şi în arta culinară
de:
Bahrim, Mitriţa
(Text tipărit)
Cum să preparăm vânatul şi peştele
de:
Ulea, Traian
(Text tipărit)
Subiecte
dietă
antologie
România
gastronomie
reţete culinare
copii
conservare casnică
conservare industrială a alimentelor
vin
vânătoare
terapie nemedicală
bucătărie
Turcia
principii ale nutriţiei
lichior
produse culinare
cancer
produse de patiserie
ciuperci
conservarea fructelor
conservarea alimentelor
ciuperci comestibile
congelare
conservare casnică a alimentelor
produse ale animalelor
legumicultură
industria băuturilor
prelucrarea cărnii
produse de brutărie
suc de fructe
desert
alimente vegetale
produse din ouă
produse de peşte
salată