artă culinară
Prezentare generală
Lucrări: | 141 lucrari in 141 publicatii in 4 limbi |
---|
Titlurile
Bucătărie rapidă
de:
Marinescu, Elena
(Text tipărit)
Bucătărie românească
de:
Oprean, Lucreţia
(Text tipărit)
Bucătărie şi sănătate: Reţete culinare
de:
Mihai, Nicolae; Mihai, Adriana
(Text tipărit)
Bucătărie şi sănătate: Reţete culinare ; Compoziţia alimentelor ; Conceperea meniurilor
de:
Mihai, Nicolae; Mihai, Adriana
(Text tipărit)
vol.1 DUP_1
de:
(Text tipărit)
Bucătărie vieneză
de:
Postole, Rose-Marie
(Text tipărit)
Bucătării mari
de:
Ivanov, Gleb
(Text tipărit)
Carte de bucate alese
de:
Balmez, Didi
(Text tipărit)
Carte de bucate
de:
Balmez, Didi
(Text tipărit)
Carte de bucate
de:
Balmez, Didi
(Text tipărit)
Subiecte
dietă
antologie
România
gastronomie
reţete culinare
copii
conservare casnică
conservare industrială a alimentelor
vin
vânătoare
terapie nemedicală
bucătărie
Turcia
principii ale nutriţiei
lichior
produse culinare
cancer
produse de patiserie
ciuperci
conservarea fructelor
conservarea alimentelor
ciuperci comestibile
congelare
conservare casnică a alimentelor
produse ale animalelor
legumicultură
industria băuturilor
prelucrarea cărnii
produse de brutărie
suc de fructe
desert
alimente vegetale
produse din ouă
produse de peşte
salată